Voorstellingen op scholen

De voorstelling ‘Sweepdreams’ past uitstekend in een cultuureducatie programma op basisscholen. De voorstelling is aantrekkelijk voor de onderbouw, er is een lesbrief verkrijgbaar waarin gevarieerde activiteiten voorgesteld worden. Thema’s zijn: opruimen, schoonmaken, hergebruik, dromen en fantaseren

Duo Gi-JO werkt op het gebied van cultuureducatie samen met impressariaat Uit de Kunst in Utrecht.

De voorstelling ‘Petit Cirq’ is geschikt voor basis- en voortgezet onderwijs. Thema’s zijn: humor, absurdisme, lef, circus, balans. Duo Gi-JO is onderdeel van Cirque Magnifique en voor voorstelling op het gebied van cultuureducatie werkt ook Cirque Magnifique samen met impressariaat Uit de Kunst uit Utrecht.

In beide voorstellingen zijn circus en theater nauw met elkaar verweven. Humor is de grote gemene deler. Door de thematiek valt er voor een school meer te halen dan hun leerlingen alleen te laten kijken naar de voorstelling. Workshops voor of na de voorstelling zijn mogelijk.

Duo Gi-JO heeft alles in huis om de school om te toveren tot een klein theatertje. Licht, geluid en een mooi decor, zorgen er mede voor dat u iets verrassends en professioneels in huis hebt.

Lees voor de technische vereisten onze technische reader.

nixel

Sweepdreams

Meer info

Petit Cirq

Meer info